Nieuws

Bichterweerd zit niet stil. De afgelopen 60 jaar hebben we voortdurend actief naar oplossingen gezocht om zo optimaal mogelijk in te kunnen spelen op de vraag van onze klanten. De laatste nieuwtjes vindt u hier.  

Lees meer...

Contact

Vindt u geen antwoord op uw vragen? Wil u advies over de beste grondstoffen voor uw bouwproject? Of wil u een vrijblijvende offerte ontvangen voor grind en betonzand? Ons team helpt u graag verder.

Lees meer...

Bichterweerd N.V.
Rijksweg 841
B-3650 Dilsen-Stokkem
België

+32 89 79 09 30
info@bichterweerd.be

Over ons

Over ons

Bichterweerd maakt onderdeel uit van Limburgse Grondstoffen BV. Limburgse grondstoffen is de groep van grondstoffenbedrijven onder de gezamenlijke vlag van 'Kuypers Kessel Beheer BV' (50%) en 'Teunesen zand en grint BV' (50%), met name de bedrijven: Bichterweerd (BE en NL), Großkünkel Rurkies (DE) en de Lus van Linne Exploitatiemaatschappij (NL).

Beide aandeelhouders hebben zelf in Nederlands Limburg een sterke positie in primaire grondstoffen. Bichterweerd maakt dankbaar gebruik van zowel haar zusterondernemingen (in DE en NL) als beide aandeelhouders om flexibel op de behoeftes van de klanten te kunnen inspelen.

Lees meer...

Nieuws